Ana Stan: „Slaba reprezentare a femeilor în politică este dată de năravurile bărbaților politici, vulgaritatea și standardele joase”

# De la aspirații la decepții, în politică

Femeile în funcții politice sunt o raritate,  iar în PNL Arges sunt aproape inexistente! Totuși, femeile își înțeleg rolul în politică și, desi timid, încep să se impună, nu mai acceptă sa rămână în culisele politicii, știind că sunt capabile să-și apere poziția pozitiv în fata colegilor de sex opus. Dar, pentru a accede în funcții politice, efortul lor trebuie să fie mult mai mare  decât al semenilor, deseori fiind ignorate, iar munca lor fiind folosită în interesul “superiorilor”.

„Nu puține sunt cazurile în care femeile sunt nedreptățite și umilite, marginalizate și, de teama repercusiunilor, de multe ori preferă sa tacă. În cazul rar al celor care «fluieră în biserică» și demască neregulile, o fac nu din egoism și răzbunare, ci din motive de loialitate față de principii. Trist este faptul ca anumiți lideri meschini în gândire și interese se folosesc de femei cu imagine și notorietate pentru «a da bine» la electorat, iar după ce-și ating scopul propriu se debarasează în cel mai abject mod posibil de acestea. Astăzi, trag un semnal de alarmă! Principalul handicap al reprezentării feminine în politică îl constituie slaba calitate a mediului politic, năravurile bărbaților politici, vulgaritatea și standardele joase! Aveți grijă, domnilor! Fără energii proaspete, fără tineri și fără femei, fără o viziune larg, viitorul este incert!”, a precizat notărița Ana Stan.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea