Argeșean acuzat de ultraj. A aruncat cu o butelie pe gaz după polițiști

Un argeșean a fost trimis în judecată pentru săvârșirea a patru infracțiuni de ultraj. Mai exact, bărbatul este acuzat că, la data de 15 noiembrie 2020, a adresat unor agenți de poliție din cadrul Secția de Poliție Rurală nr. 11 Poiana Lacului, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, amenințări cu acte de violențe, aruncând cu o butelie pe gaz în direcția autospecialei de poliție.

Ar fi amenințat că va arunca în aer secția de poliție

Incidentul a izbucnit după ce inculpatul nu a oprit mașina la semnalul de oprire al unuia dintre agenți. Oamenii legii au plecat în urmărirea respectivului autoturism cu semnalele luminoase în funcțiune. Șoferul a oprit în dreptul locuinței sale, unde la scurt timp au ajuns și polițiștii, care i-au adus la cunoștință că urmează să-i fie luat permisul. Acest fapt l-a înfuriat pe inculpat, care a început să aducă amenințări la adresa lucrătorilor de poliție.
A început să adreseze numeroase injurii și să amenințe că dacă i se va lua permisul va începe să facă stricăciuni și să creeze probleme poliției. A plecat în casă de unde s-a întors cu o butelie în brațe și a început să strige că va arunca în aer secția de poliție. În cele din urmă inculpatul a aruncat cu butelia pe gaz și cu resturi de bolțari în direcția autospecialelor de poliție, care erau oprite în dreptul locuinței sale.
Pentru faptele sale, bărbatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Inculpatul este recunoscut ca un personaj problematic, având antecedente penale și mai multe dosare în curs.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea