Emanuel Soare se va vaccina, pe 1 martie, cu AstraZeneca

# „Recomand profesorilor să se grăbească să se vaccineze”, a precizat prefectul

Prefectul Emanuel Soare s-a programat, pe 1 martie, pentru a se vaccina împotriva COVID, cu vaccinul AstraZeneca. Conform recomandărilor autorităţilor medicale, vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18 - 55 de ani.
„Eu m-am programat la vaccinare. Sunt programat pentru data de 1 martie, cu vaccinul AstraZeneca. Am spus că nu doresc să mă lupt pentru locuri în platforma de vaccinare cu persoanele vârstnice, cu persoanele cu boli cronice, dar în acest moment vaccinul AstraZeneca este vaccinul disponibil pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și  55 de ani. Pentru profesori este perfect”, a precizat prefectul Soare.

„De vaccinarea profesorilor depinde în mare măsură și menținerea deschisă a școlilor”

Prefectul face apel către profesorii din Argeș, cărora le recomandă să se programeze în vederea vaccinării. Emanuel Soare susține că riscul închiderii școlii din cauza pandemiei de Covid-19 va scădea drastic, în momentul în care majoritatea cadrelor didactice din judeţ se vor imuniza. „Recomand profesorilor să se grăbească să se vaccineze. De vaccinarea profesorilor depinde în mare măsură și menținerea deschisă a școlilor. Nu există niciun fel de motiv pentru ca profesorii să nu se programeze pentru vaccinare. Insist pe idea de vaccinare a profesorilor pentru că ne-am asumat cu toții și am spus că educația este prioritatea noastră numărul 1”, a mai adăugat Emanuel Soare.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea