Notărița Ana Stan a fost exclusă din PNL Pitești

Notărița Ana Stan a fost exclusă din PNL Pitești. Propunerea de excludere a fost adoptată cu 18 de voturi pentru.

Decizia urmează să fie înaintată, în perioada următoare, spre validare Biroului Politic Județean al PNL.

"Reprezentanții Biroului Permanent Local al PNL Pitești au analizat cazul de indisciplină și de încălcare a statutului, respectiv a codului de etică al partidului de către doamna Ana Stan. În urma analizei interne a fost supusă la vot propunerea de excludere din partid a domniei sale.

Votul a fost secret și propunerea de excludere a fost adoptată cu 18 de voturi pentru (un vot a fost anulat), urmând să fie înaintată spre validare Biroului Politic Județean al PNL. Atitudinea doamnei Ana Stan față de organizație și atacurile lansate în spațiul public la adresa unor colegi, la adresa organizației municipale, din care face parte cât și la adresa președintelui și a conducerii statutare a PNL au stat la baza propunerii de excludere. Doamna Stan a declinat invitația din partea Biroului Local și a refuzat să participe la această ședință.

BPL consideră că nemulțumirile și problemele pe care le poate ridica un membru al partidului trebuie dezbătute în interiorul partidului și în forurile sale statutare, nu în mass-media.  Din păcate, în cazul de față, anumite frustrări și nemulțumiri au fost lansate sub formă de atac în presă, fapt care a adus grave prejudicii de imagine organizației municipale a PNL și Partidului Național Liberal", se arată într-un comunicat de presă emis de PNL Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea