Ionuț Moșteanu a devenit prezentator

# Deputatul argeșean a făcut rezumatul activității USR PLUS în Parlament

Deputatul Ionuț Moșteanu a devenit pentru o zi Radu Banciu sau Mircea Badea, după caz, prezentând în stil ironic, la adresa opoziției, bineînțeles, rezumatul săptămânii în Parlament. Moșteanu a devenit ”moderator” pentru colegii din USR PLUS, precizând, pe Youtube sau Facebook, activitatea Alianței în săptămâna care a trecut și cele mai importante evenimente în săptămâna care va urma.

Primul subiect la care a făcut referire, în videoclip, a fost dezbaterea moțiunii simple, inițiată de PSD și AUR, împotriva lui Vlad Voiculescu. „Auziți ce s-au gândit ei!? Au zis gata! În 50 de zile nu ai reparat sistemul de sănătate! Păi, măi băieți, nu voi l-ați făcut praf 30 de ani?”, întreba retoric deputatul argeșean, cu zâmbetul pe buze!

Nu a scăpat necomentat nici subiectul eliminării pensiilor speciale ale parlamentarilor. A fost ironizat și președintele PSD, Marcel Ciolacu. „Surpriză! Chiar domnul Ciolacu, care a introdus pensile speciale în 2015 a depus proiect ca să fie abrogate. Bravo, domnule Ciolacu!”, mai preciza Moșteanu.

Cel mai probabil, Ionuț Moșteanu și-a greșit profesia! Ar cam trebui să renunțe la deputăție pentru jurnalism. Zicem noi!

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea