Trei noi centre de vaccinare în Argeș

# Spitalele din Argeș desemnate să asiste pacienți COVID vor funcționa în regim mixt

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât înființare a trei noi fluxuri de vaccinare. De asemenea, se permite spitalelor COVID din județul Argeș să trateze pacienți non-covid, în regim mixt. Este vorba de Spitalul de Pneumofiziologie Câmpulung, Spitalul de Pneumofiziologie „Sfântul Andrei” Valea iașului, Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Ion Jianu” Pitești, Spitalul Municipial Câmpulung.

În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență  de vineri, 26 februarie, au fost adoptate următoarele hotărâri:

 

„- Permiterea spitalelor covid, din județul Argeș, să trateze și pacienți non-covid, în acest sens fiind aprobat un număr de paturi non-covid pentru fiecare unitate spitalicească COVID. Acestă soluție propusă de CJSU vine în întâmpinarea pacienților cu afecțiuni, altele decât covid, dar permite și revenirea în regim de urgență la statutul de spital covid, în cazul în care există o creștere accelerată a numărului de cazuri și a numărului de pacienți covid. Direcția de sănătate publică așteaptă de la spitale ultimele propuneri pentru eliberarea avizului de funcționare a spitalelor în regim mixt, aviz care se dorește să fie valabil începând cu 1 martie”;

- Înființarea a trei noi fluxuri de vaccinare, cu vaccinul Pfizer, în localitățile Câmpulung, Mărăcineni, Izvoru”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea