Firma argeșeanului Ovidiu Baciu poate produce 25 de milioane de măști lunar

Afaceristul Ovidiu Baciu, originar din Călinești, găsește, din nou, cu o insistență pe care numai puțini o au, rețeta succesului. Una din firmele sale noi, Ann Reeves&Francesca (după o investiție de câteva milioane de euro), poate produce cca. 25 milioane de măști de protecție, lunar.

Piața de măști a fost instabilă aproape în totalitatea anului 2020, având variații atât din punct de vedere al prețului, cât și din punct de vedere al cantităților comandate.

“Fiind printre puținii producători români de măști chirurgicale avizate, am sperat să putem vinde statului român, dar în final vânzările s-au concentrat către mediul privat, respectiv hypermarketuri, farmacii și mari consumatori (ex.Uzina Dacia), statul încercând pe parcursul anului să importe măști din străinătate, în detrimentul producătorilor autohtoni”, punctează oficialii companiei pentru blogul vtex.com.

 

Aceștia au declarat că firma menționată se va reîntoarce la producția de haine pentru branduri de modă, pe măsură ce campania de vaccinare va duce la o scădere a cererii de măști și echipamente de protecție.

Ovidiu Baciu a început afacerile după anii 90 cu firma Francesca, în domeniul industriei textile, extinzându-se, mai târziu, cu Royal Motors, reprezentanță Ford și Suzuki.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea