Soția lui Cristian Mitrofan s-a angajat la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale

De luni, 1 martie, Carmen Elena Mitrofan, soția lui Cristian Mitrofan – directorul executiv de la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș, începe programul la noul său loc de muncă - Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale -  Unitatea Teritorială 360 Curtea de Argeș. Carmen Elena Mitrofan ar fi câștigat concursul pentru postul de consilier debutant în cadrul instituției, urmând a-și desfășura activitatea în cadrul unității teritoriale din Curtea de Argeș. Înainte de a obține un post la stat, aceasta a lucrat, până săptămâna trecută, la firma Steinel Electronic SRL, pe postul de pregătitor.

Despre postul obținut prin concurs la Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale de soția sa, liberalul Cristian Mitrofan ne-a precizat următoarele: „A dat concurs pe post. Este consilier debutant. Mai acum vreo două-trei săptămâni a fost concursul. A fost afișat la sediu. (…) Cred că au fost peste 10 posturi scoase în acea perioadă”, ne-a precizat Cristian Mitrofan.

 

De precizat că președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Problemelor  Speciale este argeșeanul Gheorghe Alecsei, unul dintre colegii de partid ai lui Cristian Mitrofan...

A.V.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea