Trimis în judecată pentru ultraj. A amenințat un polițișt că va da cu mașina peste el dacă îl mai oprește în trafic

Polițiștii argeșeni întâmpină în activitatea pe care o întreprind tot felul de situații, care mai de care mai ciudate și în care viața le este pusă de-a dreptul în pericol. După ce în ediția trecută vă prezentam cazul unui bărbat din Argeș care a aruncat după polițiști cu o butelie pe gaz, amenințând în același timp că va da foc secției de poliție, de această dată vă prezentăm o altă situație similară. La sfârșitul anului trecut, pe 21 decembrie, un agent de poliție din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Piteşti, aflat în

exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost amenințat de un bărbat  că dacă îl va mai opri în trafic, va da cu maşina peste el. Individul a fost deranjat de faptul că a fost sancționat contravențional pentru că nu ar fi prezentat documentele autoturismului pe care îl conducea. A refuzat să semneze procesul verbal  și l-a amenințat pe polițist, care, în trecut, l-ar mai fi oprit în trafic pentru un control de rutină. În cele din urmă, inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

 

„În data de 21.12.2020, în jurul orelor 23.00, aflându-se pe strada Mircea Eliade, din mun. Piteşti, jud. Argeş, a adresat în mod direct şi nemijlocit ameninţări cu acte de violenţă fizică agentului de poliţie CM, din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Piteşti, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi având exerciţiul autorităţii de stat, transmiţându-i verbal că, dacă îl va mai opri în trafic, va da cu maşina peste el, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ultraj”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea