Spectacol de excepție susținut de Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Vâlcea și de către naista Claudia Iordache, la Mioveni

Doamnele și domnișoarele din Mioveni (și nu numai) sunt invitate la un spectacol, organizat în cinstea Zilei Internaționale a Femeii, de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni. Astfel, Filarmonica „Ion   Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea ne invită duminică, 7 martie 2021, cu începere de la ora 19:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, la un concert simfonic extraordinar.

Pe scenă  va urca și cunoscuta naista Claudia Diaconu-Iordache, iar programul va cuprinde pagini orchestrale de largă popularitate, muzică din filme, muzică pop, transcripţii. Preţul biletului la acest concert va fi de 30 de lei. Acestea se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 - 16.00, iar vineri între orele 8.00 - 14.00. Spectacolul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță privind contextul pandemic actual.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea