Mii de angajați din Finanțe și ANAF vor primi laptopuri pentru a munci de acasă

Ministerul de Finanțe va cumpăra 3.700 de laptopuri pentru angajații care vor lucra de acasa în pandemia de coronavirus. Firma câștigătoare a făcut o ofertă mai mica față de valoarea estimată a contractului, de 11.100.000 lei TVA inclus.
Compania Dante International, care deține și administrează eMAG, cel mai mare magazin online din țară, a câștigat licitația organizată de Ministerul de Finanțe și va furniza, în perioada următoare, 3.700 de laptopuri necasare angajaților din Minister, ANAF și direcțiile regionale pentru a-și desfășura activitatea la domiciliu/ telemuncă în contextul pandemiei de COVID-19.

La licitația demarată în toamna anului trecut,  Ministerul de Finanțe a primit 5 oferte de la următoarele firme: Producton SRL, Dante International,Romflex Sistem SRL, Etat2U SRL și Net Brinel. Dante International a făcut o ofertă de 9.022.746 lei fără TVA, respectiv peste 10,7 milioane lei cu TVA. Societatea a fost declarată câștigătoare, contractul fiind încheiat în data de 17 februarie 2021, potrivit unui anunț de atribuire publicat în data de 2 martie în SEAP. În aceeași zi s-a încheiat și un contract subsecvent în valoare de peste 4,8 milioane de lei aferent furnizării de laptopuri.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea