Percheziții la Serviciul de Ambulanță Argeș!

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfășurat miercuri, 10 martie, mai multe percheziții la Serviciul de Ambulanță Argeș, la societăți comerciale din județ și la domiciliul unor persoane. Se fac cercetări într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals în declarații.

"În ziua de 10 martie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au desfășurat 9 percheziții dimiciliare, pe raza județului Argeș, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals în declarații.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada 2018 – 2020, angajații unei instituții publice, împreună cu reprezentanți ai unor societăți comerciale din domeniul reparațiilor auto, ar fi obținut foloase materiale din decontarea de operațiuni nereale, în cadrul procesului de reparație și întreținere al autoturismelor din parcul auto al instituției, prin încheierea unor contracte de achiziţie publică", informează IPJ Argeș.

Patru persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea