Lupta cu limitele! Tibi Uşeriu, invitat la Centrul Cultural Mioveni

Vineri, 12 martie, ultramaratonistul Tiberiu Uşeriu a fost invitat de către conducerea Centrului Cultural Mioveni să împărtăşească din experienţa proprie tinerilor din oraș. Cursul a fost susținut în sistem de videoconferință și transmis live prin intermediul unei platformei online zoom.us., iar cursanții au aflat de la Tiberiu Uşeriu despre impactul pe care îl are modul în care sunt gestionate nevoile psihologice în dezvoltarea unui om, în funcție de tipul său de personalitate, și despre cât de importantă este disciplina interioară, care să ducă la performanțe incredibile, și care se poate învăța de oricine prin autoeducare.

Potrivit acestuia, asemenea sportivilor care sunt antrenaţi pentru a-şi bate treptat propriile recorduri, tinerii ar trebui să să străduiască permanent să își îmbunătăţească performanţele. Evenimentul a avut loc în parteneriat cu Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni.
Născut în 1973, românul Tibi Uşeriu este singura persoană din lume care a reuşit să câştige de trei ori la rând cel mai dur maraton din lume,  6633 Arctic Ultra.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea