George Badea și Constantin Samoilă - invitați de marcă la Biblioteca Județeană

# ”De mărțișor, Domnii citesc poezie!”

La Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș, continuă seria evenimentelor dedicate lunii martie, prin care sunt celebrate astfel, Ziua Internaţională a Femeii şi sărbătoarea Mărţişorului, cu alte două manifestări culturale. Prin urmare, joi 18 martie, începând cu ora 14, Sala Tinerilor a instituției, îl va avea ca oaspete pe George Badea - poet și profesor de filosofie la Liceul Teoretic ”Ion Mihalache” din Topoloveni, care va îmbia publicul prezent prin lectură publică presărată cu amintiri.

Vineri, 19 martie, începând cu ora 12, în Sala de Conferințe, invitatul de marcă va fi maestrul Constantin Samoilă - inginer, artist plastic și scriitor memorialist.
”Joi și vineri - alți doi cavaleri ai versului suplu își vor deschide, la Biblioteca Județeană Argeș, și cărțile, și sufletele - profesorul George Badea și metaloplasticianul Constantin Samoilă”, transmite moderatoarea celor două evenimente, poeta Denisa Popescu. Evenimentele se vor desfășura cu respectarea, atât din partea organizatorilor, cât și a participanților, a tuturor măsurilor de protecție împotriva contaminării cu SARS-COV-2, impuse de legislația în vigoare.
Adrian Coman, bibliotecar

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea