Un argeșean în conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară

Cristian Diaconescu a fost ales preşedinte al Partidului Mişcarea Populară în cadrul Congresului care a fost organizat la începutul lunii.
„Una dintre priorităţile PMP este recăpătarea încrederii bazate pe acţiuni concrete. Nu trebuie să acceptăm declinul şi standardele joase, căci avem energia, ideile şi ambiţia să rezolvăm problemele economice, sociale şi politice, să tratăm politica cu responsabilitate. Am trăit o politică paralizată, când de frică, când de alegeri greşite sau oscilante, ceea ce ne-a făcut să pierdem mult.

Dincolo de reformă şi modernizarea Statului este necesar un alt element cheie pentru modernizare: o schimbare culturală şi de mentalitate în ţară, în sensul revalorizării tenacităţii, a succesului, a luptei până la reuşită. Au fost, de-a lungul istoriei noastre, suficiente momente în care am ştiut să fim luptători, în ciuda condiţiilor dificile. Este momentul să renaştem ca naţiune şi să ne maturizăm, la mai mult de 30 de ani de la Revoluţie iar o condiţie a maturizării este construirea societăţii respectului. Respect pentru Educaţie, Sănătate, Muncă şi Valoare”, s-a arătat în preambulul moţiunii conduse de Cristian Diaconescu.
Congresul a stabilit şi conducerea formată din un secretar general, doi secretari generali adjuncţi, opt vicepreşedinţi regionali, 12 vicepreşedinţi care coordonează departamentele de specialitate şi alţi nouă vicepreşedinţi, secondaţi de 11 secretari executivi. Anexat, întreaga listă a noii conduceri a PMP.
Argeșeanul Cătălin Bulf este, de la Congres, noul secretar general al partidului.
Congresul PMP a anulat, de asemenea, prin vot electronic, fuziunea cu UNPR, la acest punct înregistrându-se 557 voturi pentru şi 8 voturi împotrivă.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea