Lucrările la noul corp al Spitalul Județean Argeș - în grafic

În urmă cu un an, la Spitalul Județean de Urgență Pitești, începeau lucrările pentru construirea noului corp de clădire al acestei unități medicale județene, cea mai mare din Argeș.
„Am discutat cu constructorul care m-a informat că până în momentul de față s-a realizat aproximativ 95% din structura de rezistență a clădirii și 75% din structura interioară, fiind un record pentru județul Argeș în construirea unui spital. Reprezentatul firmei m-a asigurat că termenul va fi respectat, iar în luna martie a anului viitor lucrările vor fi încheiate.”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu.

Noul corp de clădire va avea un regim de înălțime S+P+4E și va putea fi accesibil de la nivelul terenului (de pe latura vestică), dar și din corpul vechi al spitalului. Ca organizare funcțională clădirea va avea un nivel subteran în care vor fi amplasate spațiile tehnice aferente construcției, trei adăposturi ALA și o zonă destinată prosecturii, iar pe cele 5 niveluri supraterane ale clădirii se vor amenaja secții medicale transferate din clădirea principală a spitalului și un bloc operator, respectiv:
- La parter: secția Chirurgie plastică și Arși
- La etajul 1: secția de Chirurgie vasculară
- La etajul 2: Blocul operator (cu Săli de operație chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară)
- La etajele 3 și 4 secția Cardiologie
Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 85.213.652 lei (cu TVA inclus). Licitația pentru construirea noului corp de clădire al spitalului a fost adjudecată de asocierea de firme SC STAR TRADING IMPEX SRL - SC ZEUS SA – SC VALAH CONSTRUCT GRUP SRL.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea