După ce s-a clasat în ultimele șase organizații din țară, PNL Argeș ”sare” în brațele lui Ludovic Orban

După ce a obținut rezultate catastrofale la alegerile parlamentare, fiind clasată, în urma procentului obținut, în ultimele 6 organizații liberale din țară, PNL Argeș merge cu arme şi bagaje în barca lui Ludovic Orban. Mai precis, deputatul Adrian Miuțescu  și-a reconfirmat susținerea pentru prietenul său, președintele Ludovic Orban, mulțumindu-i acestuia, în acest fel, că l-a menținut în funcția de lider al PNL Argeș. Precizăm că la alegerile din decembrie 2020, comparativ cu alte organizații liberale din țară, Argeșul  a obținut un scor mai bun doar față de Brăila, Buzău, Mureș, Covasna și Harghita.

Cu alte cuvinte, PNL Argeș – printre ultimele organizații din țară ca rezultate, dar printre primele care îl susțin pe Orban. Organizația județeană a liberalilor a emis, pe 15 martie, un comunicat de presă în care își manifestă susținerea pentru președintele Ludovic Orban, alegând să îi acorde sprijinul pentru un nou mandat, la următoarele alegeri care vor avea loc la Congresul PNL.
“Am fost printre primele organizații din țară care și-au declarat, în mod public, susținerea pentru președintele partidului, Ludovic Orban, atât pentru un nou mandat în fruntea Partidului Național Liberal, cât și ca răspuns la adresa atacurilor la care era supus în acea perioadă. Ludovic Orban a dovedit că este un prieten al Argeșului, demarând și deblocând, în timpul guvernării PNL, proiecte de infrastructură care vor contribui la dezvoltarea economică a județului....”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea