Ana Stan: „PNL Argeș nu mai are alt obiect de activitate, în afara preocupării de a mă discredita”

# „Dacă s-ar fi mobilizat și cu analiza rezultatelor dezastruoase din urma alegerilor, aveam niște demisii de onoare!”, mai susține aceasta

Principalul obiectiv al celor de la PNL Argeș, în această perioadă, se pare că este excluderea Anei Stan din partid, ci implicit înlocuirea sa din Consiliul Local Pitești. În rest, liniște și pace! Așa se face că de la alegerile parlamentare încoace, PNL Argeș nu a organizat nici măcar o conferință de presă în care să-și prezinte noii parlamentari sau activitățile derulate de ei. Pe 18 martie, Biroul Permanent Judeţean al PNL a supus la vot propunerea Biroului Permament Local al PNL Piteşti privind sancţionarea prin excluderea din partid a Anei Stan, ca urmare a încălcării statului partidului.

Propunerea de excludere a fost adoptată în unanimitate, cu 18 voturi pentru.
Cu toate acestea, notărița Ana Stan nu cedează! Aceasta ne-a precizat că va contesta decizia partidului la Comisia de Arbitraj din cadrul PNL și dacă nu va primi un răspuns favorabil, atunci va ataca decizia în instanță.
„Văd că PNL Arges nu mai are alt obiect de activitate, în afara preocupării de a o discredita pe Ana Stan ori trimiterea de comunicate de presă! Înseamnă că reprezint ceva, dacă la sediul partidului este animație doar când sunt convocați oamenii pentru a o sancționa pe fosta lor colegă! Dacă s-ar fi mobilizat și cu analiza rezultatelor dezastruoase în urma alegerilor și găsirea responsabililor pentru aceste rezultate, aveam niște demisii de onoare! Din contră, după ce în Arges PNL a pierdut alegerile, Miuțescu se poartă ca un învingător. Iar cei care și-au pus resursele la bătaie, inclusiv imaginea ireproșabilă, sunt scoși din joc. Așa crede PNL Argeș că-și atrage electorat?!”, ne-a precizat Ana Stan.

 

„Nu voi abandona această calitate de consilier local”

„Calitatea de consilier local în actuala legislație este greu de luat la comanda partidului, și mă refer aici la prevederile unor decizii ale Curții Constituționale care au dezbătut acest subiect, de aceea eu nu voi abandona această calitate și voi rămâne să lucrez cu asiduitate și responsabilitate în interesul cetățenilor orașului Pitești indiferent de opțiunile lor politice. Dacă demersurile privind înlăturarea mea din PNL se vor materializa voi fi obligată să apelez la instanțele judecătorești, nu pentru a ramâne membru al PNL, ci doar pentru a nu-mi pierde calitatea de consilier local pe care am obținut-o datorită muncii și seriozității mele și nu datorită pozitiei pe lista acestui partid. Am chibzuit îndelung, în ultimele săptămâni, și am înțeles că decizia de a renunța la calitatea de consilier local nu dovedește maturitate politică din partea mea, întrucât mulți cetățeni au venit la vot și au votat PNL datorită faptului ca eu sunt membru al acestui partid. Pentru a nu-i dezamăgi am ales să rămân în continuare consilier local și să mă pun în slujba intereselor cetățenilor acestui oraș în care trăiesc și muncesc de peste 30 ani”, mai susține Ana  Stan.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea