Daniel Dragomir va câştiga bătălia pentru Senat

# Mircea Andrei: „Dragomir este un om de afaceri din Piteşti, care nu a plecat din oraş decât pentru a-şi face facultatea şi este curat. L-am verificat foarte atent şi chiar este curat. Daniel Dragomir va câştiga în bătălia pentru Senat”. Daniel Dragomir a fost scos la bătaie de Mircea Andrei în lupta pentru senat pe colegiul Piteşti. Săptămâna trecută, la doar două zile după anunţarea demisiei lui Mircea Cinteză, senatorul Mircea Andrei a anunţat viitorul candidat al PDL pentru Senatul României. Daniel Dragomir a fost scos din cutiuţa cu surprize a preşedintelui PDL Argeş. Senatorul, într-o conferinţă de presă, la care a venit cu Daniel Dragomir, l-a prezentat pe acesta ca fiind candidatul PDL pentru colegiul rămas fără senator. Întrebările ziariştilor nu s-au lăsat aşteptate şi aşa am aflat despre Daniel Dragomir că este economist de profesie, piteştean şi om de afaceri. Caracterizarea făcută de Mircea Andrei a fost una scurtă şi la obiect. „Dragomir este un om de afaceri din Piteşti, care nu a plecat din oraş decât pentru a-şi face facultatea şi este curat. L-am verificat foarte atent şi chiar este curat. Nu a făcut niciodată afaceri cu statul. Daniel Dragomir va câştiga în bătălia pentru Senat. ” Verificat de un fost procuror şi ieşit curat, mai rar. I-am luat un interviu lui Daniel Dragomir, pentru a vedea cu cine se prezintă PDL-ul la alegerile parţiale, care din punctul meu de vedere vor da un semnal pentru alegerile de anul viitor.
# Domnule Dragomir, de ce vreţi să intraţi în forţă în politică?
Daniel Dragomir: Sunt membru PD din 1999, vreme la care eram încă student. Nu am intrat acum în politică. Am stat mai mult în linia a doua dar sunt convins că tinerii şi oamenii de succes trebuie să reacţioneze faţă de societatea inertă, faţă de o clasă politică îmbătrânită.
# Sunteţi un om de afeceri prosper. De ce vreţi să mergeţi la Senat şi să lăsaţi afacerile pentru politică?
D.D: Da, am o afacere care merge bine. Pentru că sunt om de afaceri şi cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă mediul de afaceri sunt convins că putem găsi soluţionarea acestor probleme prin iniţiative legislative. Cred că e timpul ca oamenii tineri şi oamenii de succes să se implice în politică. Eu nu mă duc acolo să mă căpătuiesc. Am o situaţie materială bună. Vreau să fac ceva pentru argeşeni şi pot să fac ceva bun pentru argeşeni.
# Dar Argeşul şi mai concret Piteştiul, colegiul pe care o să candidaţi, nu este format doar din oameni de afaceri. Cu restul, cu oamenii de rând, cum rămâne?
D.D: Să ştiţi că am prieteni din toate clasele sociale şi din toate domeniile de activitate. Sunt piteştean şi am trăit aici şi ştiu cu ce probleme se confruntă toţi cetăţenii. Nu sunt un om cu nasul pe sus care se învârte în cercuri înalte. Nu voi fi unul din cei care uită de ce a fost trimis în Parlamentul României.
# Mircea Andrei v-a caracterizat ca un om care munceşte şi nu vorbeşte. Cum comentaţi această caracterizare?
D.D: Aşa este. Şi doar nu credeţi că nu m-a analizat foarte bine până să ajungă la concluzia că merit acest post la senat. Mircea Andrei este un tip meticulos şi nu face un pas important decât în urma unei analize amănunţite. 
# Cu ce şanse credeţi că intraţi în această competiţie?
D.D: Am şanse 50%. Sunt pe picior de egalitate la acest moment cu contracandidatul meu, oricare ar fi el.
# Nu sunteţi foarte tânăr pentru o aşa funcţie înaltă?
D.D: Sunt tânăr, dar consider că acest lucru ese un avantaj. De ce să meargă la parlament numai bătrâni care nu mai au chef de nimic. Eu am putere de muncă şi voi demonstra că voi face acest lucru ca la carte. Nu merg să dorm în parlament. Vreau să fac ceva pentru argeşeni.
# Aveţi o familie frumoasă, aveţi un copil. Nu credeţi că o să aveţi mai puţin timp liber pentru familie?
D.D: Ba da. Sunt convins că voi avea mai puţin timp liber pentru că eu chiar mă voi implica în rezolvarea problemelor oamenilor. Am avut o discuţie cu soţia, care cu greu s-a lăsat convinsă, dar acum mă susţine în acest proiect.
# Copilul dumneavoastră nu credeţi că vă va simţi lipsa?
D.D: Am luat cu greu această decizie tocmai din cauza copilului. Îmi place să-mi duc copilul la grădiniţă, să mă joc cu el. Chiar îmi petrec foarte mult timp cu el. Noi nu am avut bonă la copil, l-am crescut singuri.
# Ce hobby-uri aveţi?
D.D: Fotbal, tenis.
# Şi maşini aş completa eu. Aveţi o maşină de întoarce toată lumea capul pe stradă după ea.
D.D: Nu mă pricep la maşini. Fratele meu îmi cumpără maşinile.
# Unde aţi petrecut ultimul concediu?
D.D: Am fost la Londra, la Turneul Campionilor.
# În încheiere aş vrea să vă caracterizaţi în trei cuvinte.
D.D:  Onest, modest, familist.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea