Plata online a taxelor și pentru persoane juridice, la Mioveni!

Începând din această lună, firmele (persoanele juridice) pot achita taxele și impozitele datorate către bugetul local al orașului Mioveni utilizând plata electronică online. Primăria Oraşului Mioveni a implementat procedura care permite plata electronică prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (denumit SNEP) folosind cardul bancar, prin www.ghiseul.ro.

Pentru această modalitate de plată nu se percepe comision, iar disponibilitatea sistemului este 24 de ore din 24 , 7 zile din 7

SNEP pune la dispoziţia utilizatorilor secţiunea de plată cu autentificare, secțiunea de plată fără autentificare cât si posibilitatea de achita amenzi.
Pentru secţiunea de plată cu autentificare vă sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola) .
Cererile de eliberare credențiale pentru persoanele juridice se depun personal la birourile din cadrul Serviciului Impozite și Taxe sau pot fi transmise pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar datele necesare autentificării vor fi generate și eliberate pe loc.
Această secțiune permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiilor înrolate și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România.
Pentru secţiunea de plată fară autentificare nu sunt necesare credenţiale (nume de utilizator şi parola). În acest caz nu este disponibilă consultarea în timp real a obligaţiilor de plată şi istoricul tranzacţiilor, astfel putând fi plătite doar taxe şi impozite al căror cuantum vă este deja cunoscut.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea