Prefectura Argeș - demersuri pentru a aduce în județ două containere modulare

Având în vedere solicitările Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă, referitoare la lipsa unor spaţii corespunzătoare triajului epidemiologic şi, respectiv, decontaminării personalului medico-sanitar şi auxiliar din județ, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis în şedinţa extraordinară de vineri, 19 martie, ca Instituţia Prefectului să efectueze demersurile necesare pentru obţinerea a două containere modulare şi a sistemelor de încălzire corespunzătoare.

„Instituția Prefectului – Județul Argeș și Structura Teritorială pentru Probleme Speciale – Județul Argeș vor efectua, de îndată, toate demersurile necesare, potrivit legii, pentru obținerea unui număr de 2 containere modulare și a sistemelor de încălzire corespunzătoare pentru triajul epidemiologic al pacienților și decontaminarea personalului medico-sanitar și auxiliar sanitar, cu următoarea repartizare:
# 1 container la Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni
# 1 container la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș”, se arată în hotărârea CJSU Argeș.
Demersurile menționate vor fi inițiate către Comitetul Național pentru Situații de Urgență și către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. S.C. Distribuţie Energie Oltenia S.A. - Serviciul Dezvoltare Pitești va sprijini/realiza operațiunile de racordare la rețeaua de energie electrică, în regim de urgență, a containerelor modulare.
După repartizarea containerelor modulare, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență “Cpt.Puică Nicolae“ al Județului Argeș va asigura dezinfecția și amenajarea corespunzătoare a acestora.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea