Mioveni - 600 de câini care așteaptă să fie adoptați de către iubitorii de animale

Administrația locală, prin serviciile oferite de Biobaza aflată în administrarea SC S.Ed.C. Mioveni SRL, este permanent preocupată de ținerea sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, precum și încurajarea adopțiilor acestora.
În acest sens, s-au început o serie de lucrări de extindere a padocurilor animalelor și reabilitarea spațiilor deja existente în Biobază.

Aici trăiesc în prezent aproximativ 600 de câini, dar și pui care abia așteaptă să fie adoptați de către persoane responsabile și iubitoare de animale.
Totodată, le mulțumim asociațiilor de protecție a animalelor care se implică constant în diverse activități care aduc bunăstare necuvântătoarelor și în mod special fundației Pfotenhilfe Karlsruhe Umgebung e. V., Germania, cea care a venit în sprijinul nostru cu donație generoasă constând în hrană uscată.
Pentru adopții sau intervenții privind animalele fără stăpân care apar pe raza orașului puteți apela numărul de telefon 0736 002 557.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea