Pe site-ul Primăriei Corbi au fost publicate conturile în care cetățenii pot plăti impozitele și taxele

Pentru a da posibilitate oamenilor de a-și achita taxele și impozitele online, conducerea administrației din Corbi a găsit o soluție. Pe site-ul Primăriei au fost publicate conturile în care cetățenii pot face direct plăți, comunicându-li-se, în prealabil, la cerere, suma respectivă pe care o au de achitat, la care, evident, pentru această perioadă se aplică și reducerea de 10%.

Pentru a ști suma pe care trebuie să o achitați puteți suna la numărul de telefon 0764.406.696 – contabilitate - de unde veți primi toate detaliile necesare.
”Pentru că avem foarte mulți tineri și nu numai care preferă sistemul de plată on-line, până la implementarea serviciului de plăti on-line am găsit această soluție, care este foarte eficientă, venind în întâmpinarea dorințelor oamenilor”, a declarat primărița Anca Baciu (foto).
Pentru dezvoltarea localității, Primăria își dorește a fi partener într-un proiect cu fonduri europene, prin POCA, proiect derulat printr-o organizație nonguvernamentală. ”Grantul este de 85.000 de euro și există o plajă foarte largă de activități ce se pot derula. Se pot face cursuri pentru cei din învățământ sau pentru angajații primăriei, însă noi ne gândim și la posibilitatea de a crea o structură care să-i învețe pe cetățeni să scrie un proiect pentru atragerea finanțărilor, pentru dezvoltarea unei afaceri sau agricultură. Încercăm să obținem orice fond poate aduce un beneficiu localnicilor”, afirmă primărița din Corbi pentru viatasatului.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea