Licitație nebună pe un apartament al lui Nicola Inquieto, din Găvana

Licitație cu aglomerație, joia trecută, pentru un apartament din blocul ridicat de una din firmele italianului Nicola Inquieto. Licitația s-a ținut la executorul judecătoresc  Vlad Pisculungeanu. La ora stabilită pentru procedură, trotuarul din fața sediului acestuia arăta cam la fel cu trotuarul de la Casa Cărții, unde oamenii se îngrămădesc, zilnic, să își plătească impozitele cu reducere.

Nicola Inquieto, cetăţeanul italian arestat la Piteşti fiind bănuit că spăla bani ai grupării mafiote Camorra prin firmele pe care le înființase în Argeș, a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare de Curtea de Apel din Napoli, Italia. Venit în România în 2004, Inquieto a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar prin investițiile derulate în special în capital județului. Iată, însă, că apar și imobile din alte zone, licitate în urma executării unor credite nereturnate.

 

Îngrămădeală pentru un apartament de aproape 37.000 euro

Apartamentul care a suscitat atâta interes a fost oferit, în licitație, începând cu peste 36500 euro (179.100 lei) și este situat într-un bloc nou construit din Găvana. Prețul a fost redus cu 25% pentru că nu s-a prezentat nimeni la oferta cu preț întreg. Iată, mai jos, anunțul… de succes:
”Apartament nr 3, compus din 2 camere de locuit si dependinte, având o suprafata  utila de 51,94 mp, suprafata  balcon  de 6,99 mp, suprafata  totala de 58,93 mp, impreuna cu dreptul de  coproprietate  fortata  si  perpetua asupra tuturor partilor din bloc, care prin natura si destinatia lor sunt in folosinta comuna, respectiv suprafata de 8,72 mp, precum si dreptul de proprietate asupra terenului aferent in suprafata de 9,37 mp, din terenul in suprafata totala de 553 mp (nr cadastral 82942, inscris in CF sub nr 82942), situat in Pitesti, str Episcop Grigorie Leu, nr 63, bl M2, sc A, parter, jud Arges, inscris in CF a loc Pitesti sub nr 82942-CI-U4, avand nr cadastral 82942-CI-U4, pret de pornire 179.100 lei”
La licitația de joia trecută au fost oferite și alte imobile ale aceleiași firme de construcții, însă nu au fost doritori
Contactat telefonic, Vlad Pisculungeanu ne-a confirmat: ”Așa este, s-a vândut apartamentul, toți cei pe care i-ați văzut, joi, erau veniți ca să liciteze pentru acesta. Au fost și alte imobile oferite, însă numai apartamentul a suscitat interes.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea