Cotimanis rămâne la conducerea teatrului Davila. Mandatul său a fost prelungit

 

Renumitul actor Constantin Cotimanis rămâne, în continuare, manager al teatrului „Alexandru Davila” din Pitești. Conducerea Consiliului Județean Argeș i-a prelungit mandatul cu 60 de zile, urmând ca, după această perioadă, să se organizeze concurs.

După ce s-a vehiculat că apreciatul actor Constantin Cotimanis ar putea fi schimbat din funcţie, în spațiul public s-a manifestat un val de revoltă din partea angajaţilor de la Teatrul Al. Davila. Mai mult, a fost lansată inclusiv o petiţie online: “Teatrul ,,Davila” este al piteștenilor, nu al politicienilor! Bebe Cotimanis nu pleacă!”, de către susţinătorii actorului. În cele din urmă, petiția a fost semnată și de întreaga conducere a Consiliului Judeţean Argeş.

 

Miercuri, 24 martie, CJ Argeș a organizat o conferință de presă la sediul Teatrului ”Alexandru Davila” Pitești, la care a luat parte Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, Adrian Bughiu –vicepreședinte CJ Argeș și Constantin Cotimanis. La eveniment au participat și actorii teatrului.

 

„S-a prelungit pentru 60 de zile mandatul domnului Cotimanis, urmând ca, în această perioadă, pentru o transparentizare maximă, să pregătim scoaterea postului la concurs”, a precizat Adrian Bughiu.

Întrebat dacă se va înscrie la concurs, Cotimanis a precizat: „Eu sunt șocat că s-a anunțat concursul!”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea