Deputatul Ionuț Moșteanu, despre incidentul din Parlament: „Voi cere ca extremistul AUR Dan Tănase să fie sancționat”

 

# Dan Tănasă, injurii, în direct, deputatului USR: Ești un zero barat... Tu n-ai făcut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat

 

# Ionuț Moșteanu: Peste 4 ani, ne vom aminti de această gașcă de huligani ca un accident al istoriei.

 

 

Deputatul AUR Dan Tănasă a fost, miercuri, la un pas de bătaie cu deputații USR, pe holurile Camerei Deputaților, după votul dat în plen pentru desființarea SIIJ. Tănasă i-a insultat grosolan pe deputații Ionuț Moșteanu și Silviu Dehelean, în văzul colegilor și al presei. „Dacă te bag în p… m…o să zici că am ceva cu tine personal. Tu, pe lângă George Simion ești un zero barat. Ești securist, puți de la o poștă a securism și îți fac o mare favoare că te bag în seamă. Ești un zero barat, ești nimeni în drum. Tu n-ai făcut nimic în viața ta și te-ai trezit deputat”, a spus Dan Tănasă.

 

 

Ionuț Moșteanu a avut o replică dură, pe Facebook: ”Am văzut astăzi (24 martie, n.r.) cum acționează extremiștii în Parlament - înjurături și jigniri care nu își au locul niciunde, cu atât mai puțin în clădirea Parlamentului. O mână de indivizi au profitat de o criza sanitară globală, și-au construit o facțiune pe mesaje extremiste și nu au avut nicio jenă în a transmite, neîncetat, încă de la înființare, mesaje conspiraționiste care adâncesc criza de coronavirus și ajung să ucidă oameni.

 

Știu că acești indivizi nu se vor opri aici, iar ce am văzut astăzi este doar începutul. Sunt conduși de un șef de galerie, doar atât știu să facă. Împotriva unor astfel de personaje cu probleme comportamentale se impun noi sancțiuni. Vom analiza împreună cu juriștii din USR PLUS modificarea regulamentului Camerei Deputaților pentru abateri disciplinare grave, cum a fost episodul de astăzi și vom propune noi sancțiuni. De asemenea, voi cere ca extremistul AUR Dan Tănase să fie sancționat conform regulamentului în vigoare.

Dacă PSD vrea să dovedească că s-au rupt de mesajele lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu și Serban Nicolae, le solicit să înceteze orice colaborare cu extremiștii din AUR. Am văzut până acum o alianță strânsă între PSD-AUR în Parlament, însă, ca în orice stat civilizat, astfel de partide trebuie izolate, nu încurajate. Peste 4 ani, ne vom aminti de această gașcă de huligani ca un accident al istoriei. La fel cum au dispărut toate partidele extremiste din România, o vor face și ei. Până atunci, nu putem tolera comportamentul de maidan afișat astăzi.”, a scris Ionuț Moșteanu pe o rețea de socializare.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea