Deputatul Aurel Bălășoiu și-a deschis un cabinet parlamentar la Costești

 

Deputatul PSD de Argeş, Aurel Bălăşoiu, fost primar al comunei Rociu, şi-a deschis cabinet parlamentar la Costeşti. Este pentru prima dată când un cabinet parlamentar este deschis în acest oraş, la eveniment fiind prezenţi mai mulţi lideri politici de seamă ai judeţului. Ne referim aici la Ion Mînzînă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi totodată preşedintele PSD Argeş, deputaţii PSD de Argeş, Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Pavelescu, dar şi la primarul oraşului Costeşti, Ion Baicea, primarul comunei Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan, primarul din Stolnici, Sevastian Pupăză, primarul din Bradu, Dan Stroe și alții

 

Aurel Bălășoiu: „Am decis deschiderea acestui cabinet pentru a fi mai aproape de oameni. Programul, numerele de telefon și adresa de mail sunt notate pe ușă, așa încât oamenii să poată avea acces la informații, să poată face legăturile necesare. Cu siguranță, mă voi implica de acolo, din Parlamentul României, pentru problemele argeșenilor”.

 

Simona Bucura Oprescu:„ Deschiderea acestui cabinet parlamentar demonstrează interesul aleşilor PSD pentru partea de sud a judeţului şi pentru soluţionarea problemelor cu care oamenii de acolo se confruntă. Mă bucur că fac parte din echipa care a venit să inaugureze acest cabinet. Domnul Deputat vine din administrație, a fost, mulți ani, primar, dar și secretar de primărie. Știe că trebuie să existe un contact direct între parlamentari și oamenii locului. Domnul Bălășoiu va fi, în continuare, vocea caldă a sudului județului”.

 

Ion Mânzână, președintele PSD Argeș: „Inițiativa domnului deputat este salutară. Cred că este primul cabinet parlamentar din localitate. Locuitorii din zona Costeștiului au unde să își caute dreptatea, să își ridice nemulțumirile sau să își expună problemele. O inițiativă care îl plasează, pe domnul deputat, mai aproape de oameni. Felicitări, domnule deputat!”.

 

“Este primul cabinet parlamentar deschis în Costeşti. Asta înseamnă că parlamentarii vor să fie mai aproape de oameni și e nevoie să mergem în localităţile din sudul județului, să luăm problemele la cald și să le rezolvăm.”, a declarat și Ion Baicea, primarul orașului Costeşti.

 

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea