Mioveni: dezbatere publică, online, pentru proiectul de buget din anul 2021

Miercuri, 31 martie 2021, de la ora 17.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni va avea loc dezbaterea publică ce va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Primăriei Mioveni: https://www.facebook.com/primariaorasuluimioveni.
La această dezbatere publică sunt invitaţi să participe, în limita locurilor disponibile în sală, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, toți cei interesaţi: persoane fizice şi juridice, organizaţii ale societăţii civile, societăţi comerciale, reprezentanţi ai instituţiilor publice interesate etc.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni, până la data de 5 aprilie 2021(ora 12.00), de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00.
De asemenea, pot fi și transmise electronic la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Proiectul de buget al orașului  poate fi consultat și analizat online, la adresa http://buget2021.emioveni.ro/index.php.
Precizăm că joi, 8 aprilie, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc aprobarea Bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2021. Totalul veniturilor din bugetul local al orașului Mioveni este de 174.098,83 mii lei.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea