Adrian Macovei, fostul șef de la DGASPC Argeș, a contestat decizia prin care a fost eliberat din funcție

Adrian Macovei, fostul șef de la DGASPC Argeș, a constestat  hotărârea Consiliului Județean Argeș prin care a fost eliberat din funcție. Acesta s-a pensionat, după punerea în practică a dispoziției instituției, din 29 iulie 2020. Cu toate acestea, în septembrie 2020 a dat în judecată Consiliul Județean Argeș, solicitând reintegrarea sa în muncă, dar și plata drepturilor salariale cuvenite de la data emiterii dispoziției până la

soluționarea definitivă a cauzei. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Argeş pe 2 septembrie 2020. Primul termen al procesului s-a desfășurat, săptămâna trecută, iar instanța a amânat pronunțarea pentru data de 9 aprilie. Urmează de văzut ce dispun magistrații.
Am încercat să îi luăm un punct de vedere și lui Adrian Macovei despre această situație, dar nu ne-a răspuns la telefon, în pofida apelurilor noastre repetate.
Adrian Macovei a fost eliberat din funcția de director general al DGASPC Argeș, pe 29 iulie 2020, conducerea instituției fiind preluată de „adjuncta” Iuliana Matei.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea