Împreună pentru comunitate - „Adoptă un parc!”

# Sâmbătă au fost plantați 70 de arbori
Adient Trim Pitești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și cu SC Salpitflor Green SA., au plantat 70 de arbori!
Sâmbătă, 27.03.2021, ziua în care, la nivel internațional, este marcată nevoia de a proteja natura prin cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie – Ora Pământului, a avut loc, în Parcul Lunca Argeșului, o acțiune de voluntariat inițiată de Adient Trim Pitești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești și cu SC Salpitflor Green SA.

Proiectul se intitulează „Adoptă un parc!” și este o continuare a seriei proiectelor de voluntariat ale companiei, desfășurate sub sloganul „Împreună pentru comunitate”. Acesta a debutat sâmbătă, 27 martie, prin plantarea a 70 de arbori (50 de arțari și 20 de platani), în Parcul Lunca Argeșului.
Astfel, voluntari ai Adient Trim Pitești, împreună cu directorul general Amalia Săceleanu, alături de voluntari ai SC Salpitflor Green SA, au contribuit, în timpul lor liber, cu forța de muncă, pentru o cauză dedicată atât comunității noastre, cât și mediului înconjurător.
Primarul municipiului, Cristian Gentea, a fost prezent la acțiunea de voluntariat, împreună cu alți reprezentanți ai Primăriei Pitești, această inițiativă dorindu-se a fi un exemplu de spirit civic și un început bun pentru multe alte acțiuni similare, în viitor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea