Liberalii argeșeni se laudă că au votat pentru transportul public metropolitan

# În Bradu și Mărăcineni ar fi putut sta acasă, PSD având majoritate

Autobuzele Publitrans vor avea trasee dinspre Pitești spre localitățile Bascov, Bradu și Mărăcineni, după înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.
Liberalii argeșeni au ținut să comunice, la sfârșitul săptămânii trecute, că au votat transportul public de călători. Ba chiar au luat-o ca pe o victorie, deși au făcut ceva normal, adică doar au votat:

“Toți consilierii municipali liberali am votat pentru implementarea acestui proiect și pentru înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești.  Este primul pas important către crearea zonei metropolitane Pitești, unul dintre marile demersuri privind dezvoltarea urbană a municipiului pe care noi îl susținem. Ne-am asumat să realizăm acest proiect încă din campania electorală pentru că știm cât de important este să asigurăm un transport decent tuturor cetățenilor care locuiesc în localitățile vecine municipiului. Concret, Piteștiul se va asocia cu comunele Bascov, Bradu și Mărăcineni, vom institui zona metropolitană de transport și autobuzele Publitrans vor avea trasee către și dinspre localitățile menționate”, a declarat viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan.
Așadar, un vot pe un proiect promovat de PSD apare, acum, ca o victorie liberală. Nu, oameni buni, nu au votat pentru transportul public de călători cu autobuzele PNL, nu au votat pentru transportul public de călători cu motorina PNL. Doar au votat, și asta e o mare realizare!
Așa cum este menționat și în titlu, la Bradu și Mărăcineni consilierii PNL ar gi putut rămâne acasă, PSD având majorități. Așadar, principala știre este: consilierii PSD au votat pentru transportul public metropolitan, aceștia având pondere decisivă!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea