Directorul comercial de la IPEE-ATI ne arată ce se caută: ”Incubatoarele și bitcoinul sunt, acum, la putere!”

O prezență constantă în marile lanțuri de magazine, IPEE-ATI Impex din Curtea de Argeș are, în continuare, aproape 200 de salariați. Deși produsele sale sunt bine definite, pe platforma eMAG sunt vândute de către alte firme sau chiar PFA: Electric Briliant Led, Remii Online, Distribution Magi, Burlacu Liliana PFA – sunt numai câțiva din cei ce comercializează produsele fabricii din Curtea de Argeș. De ce?

Produsele noastre sunt comercializate cu plata pe loc, uneori în avans

Ne-a lămurit Dl. Liviu Nicolae, directorul comercial al firmei: ”Așa este, produsele noastre ajung pe platforma eMAG prin alte firme. Pentru că preferăm să ne vindem produsele cu plata la termen mic, cu plata pe loc  sau chiar, uneori, în avans. Evităm, astfel, inclusiv condiționarea pentru anumite stocuri, prețuri sau alte tipuri de restricții. Lucrăm atât direct, pe alte magazine, cât și indirect. Suntem prezenți și în Dedeman dar și în alte magazine mari.”
Întrebat cum merg vânzările în această perioadă de primăvară, Liviu Nicolae a mai declarat: ”Incubatoarele noastre și bitcoinul sunt, acum, la putere. Eu am pariat pe incubatoare, care se vând foarte bine, abia facem față cererii.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea