Afaceristul Constantin Pănescu va construi un bazin piscicol, la Mărăcineni

Omul de afaceri Constantin Pănescu, prin firma sa - Metabet C.F. SA , dorește să construiască un bazin piscicol în comuna Mărăcineni. Memoriul de prezentare al proiectului a fost depus, recent, la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș. Reprezentanții Metabet și-au propus, conform proiectului, realizarea unui bazin piscicol prin exploatarea de agregate minerale, pe un teren cu suprafață totală de 48.869 mp, din care suprafața exploatabilă va fi de 39.572 mp. Terenul respectiv aparține societății menționate.

„După finalizarea exploatării, zona excavată se va transforma în amenajare piscicolă care va fi folosită pentru agrement, respectiv pescuit sportiv. Agregatele minerale extrase vor fi transportate în stația de sortare a societății. Amenajarea piscicolă se va executa pe o perioada de circa 5 ani de la obtinerea actelor de reglementare finale”, se arată în memoriul d eprezentare al proiectului depus la APM Argeș.
Pentru realizarea proiectului, societatea a obținut deja certificatul de urbanism nr. 85/25.09.2020, eliberat de Primăria comunei Mărăcineni. Scopul principal al proiectului îl constituie realizarea unui bazin piscicol prin exploatarea și valorificarea agregatelor minerale. După finalizarea exploatării, zona excavată se va transforma în amenajare piscicolă, care va fi folosita pentru agrement, respectiv pescuit sportiv. Valoarea investiţiei, conform reprezentanților Metabet, este de 350.000 lei.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea