În Lunca Argeșului vor fi spectacole de teatru și film, concerte!

Administrația piteșteană s-a întâlnit cu reprezentanții mediului de afaceri din alimentație publică și servicii hoteliere pentru  a trasa o strategie de proiectare a viitoarei zone de agrement din parcurile de pe malul Argeșului.  La întâlnirea cu reprezentanții HoReCa au participat primarul Cristian Gentea, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu, administratorul public Lucrețiu Tudor, precum și arhitectul șef Ruxandra Cruțescu, alături de toți directorii de servicii din Primărie, demonstrând mediului de afaceri interesul uriaș pe care administrația locală îl acordă dezvoltării Piteștiului ca oraș în care tinerii să-și dorească să rămână.

Parcul Lunca Argeșului 1 este una dintre zonele cu cel mai mare potențial de dezvoltare din Argeș în ceea ce privește facilitățile de agrement, de petrecere a timpului liber și de divertisment. Sport în aer liber, o faleză cu zonă de terase, debarcader, piscină, toate reprezintă idei de afaceri pe care investitorii le pot materializa prin concesionarea terenurilor și prin parteneriat cu municipalitatea. Pe modelul orașelor europene, în jurul unor poli de atracție pentru timpul liber se vor dezvolta categorii de restaurante: cafenele, terase, pub-uri, chiar cluburi!
Un deziderat realizabil începând chiar de anul viitor este ca Festivalul „Simfonia Lalelelor” să fie  dezvoltat în Lunca Argeșului, ca un eveniment pentru tineri, cu spectacole de teatru și film, concerte și alte tipuri de activități care să atragă turiști și să ofere un real „brand” Piteștiului, cu stil, dar și profitabil.
Următoarea întâlnire va avea loc săptămâna aceasta, direct pe teren, în parcul de pe malul Argeșului, apoi proiectul va fi elaborat în formă scrisă, aprobat de Consiliul Local și promovat pentru implementare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea