ULUITOR! Localitățile cu cei mai mulți elevi ce nu au putat participa la școala online sunt Costești și Pitești

La începutul lunii martie deputatul Ionuț Moșteanu a adresat, în scris, ministrului educației, Sorin Câmpeanu, două întrebări. Le reproducem mai jos:
1. Numărul elevilor fără posibilități, care nu au putut participa la școala online, detaliat pentru fiecare localitate din Argeș
2. Numărul tabletelor livrate de Ministerul Educației și numărul tabletelor distribuite în județul Argeș până la data de 1 martie 2021, detaliat pentru fiecare localitate din Argeș
Culmea, cei mai mulți elevi care nu au putut participa la școala online sunt din orașele Costești (664 elevi)  și Pitești (470 elevi)

 

 

Liliana Murguleț, inspectorul școlar general (foto): ”Situațiile sunt făcute pe baza raportărilor directorilor de școli. Și aceștia, însă, însumează date oferite de părinți, date care suferă, de la o lună la alta, modificări considerabile. Mulți părinți raportează, la un moment dat, că dispun de mijloacele electronice pentru desfășurarea școlii online a copiilor (telefon, tabletă, calculator, internet etc) iar în următoarea lună declară cu totul altceva. Lucrurile nu stau chiar așa, însă Inspectoratul ia în considerare toate aceste raportări și încearcă să remedieze situațiile de criză apărute. După cum știți, am distribuit, în a doua jumătate a lunii martie, 1.500 de laptopuri pentru îmbunătățirea comunicării profesor-elev. Eforturile Inspectoratului sunt constante în acest sens”.

CLICK AICI pentru a vizualiza situația elevilor care nu au putut participa la cursurile online

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea