Documentație depusă pentru un computer tomograf la Spitalul Leordeni

Spitalul de la Leordeni face paşi mari spre modernizare şi utilare cu aparatură medicală necesară investigaţiilor amănunţite. Managerul spitalului, Marian Clipici, a anunţat că a fost deja depusă la Ministerul Sănătăţii, documentaţia necesară pentru achiziţionarea unui computer tomograf.
Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni a depus documentația aferentă finanțării unui computer tomograf și a unui container pentru computerul tomograf, prin “Programul de Investiții pentru anul 2021” al Ministerului Sănătății.

Spitalul PNF Leordeni, spital de monospecialitate (pneumoftiziologie), tratează pacienții cu tuberculoză pulmonară, afecțiuni pulmonare netuberculoase (BPOC, astm bronsic, insuficiențe respiratorii, pneumopatii, etc.) și forme ușoare și medii ale infecției cu virusul SARS-CoV-2, din tot județul Arges și din zonele limitrofe. Conducerea si echipa medicală a spitalului, consideră necesară finanțarea acestui computer tomograf pentru stabilirea mai clară a imaginilor afecțiunilor pulmonare cronice, astfel diagnosticul și tratarea patologiilor identificate se pot realiza mult mai rapid. Tomografia computerizată este o tehnică imagistică neinvazivă care utilizează raze X pentru a crea imagini detaliate ale structurilor din interiorul corpului.

”Dotarea spitalului cu computer tomograf ar ajuta la cresterea calității actului medical conform normelor impuse de managementul calității din domeniul sanitar. Multumim pentru sustinere si sprijin Consiliului Judetean Arges în demararea acestui proiect, și ne dorim ca prin implicarea noastră activă si efortul sustinut să putem primi acordul favorabil finanțării acestui computer tomograf si a containerului pentru computerul tomograf de la Ministerul Sănătății”, precizează conducerea Spitalului Leordeni.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea