Un nou Centru de Afaceri, al Primăriei, se naște la Pitești

# Contractul a fost atribuit unei asocieri de trei firme
La Pitești va începe, în curând, ridicarea unui nou Centru de Afaceri, aparținând primăriei municipiului. În acesta, firmele interesate vor beneficia de spații și logistic adecvată pentru activități inovatoare.
Contractul de realizare a Centrului a fost atribuit asocierii VALAH CONSTRUCT GRUP / RO 23056027, TEHNO FLUID SOLUTIONS / RO 30815448, Advanced Structural Design SRL / RO30864068

Valoarea contractului este de 9133398 RON fără TVA și cuprinde gama întreagă de servicii de proiectare și execuție.
Municipiul Pitești implementează proiectul “Promovarea Spiritului Antreprenorial prin sprijinirea activităților de cercetare – dezvoltare în cadrul  PITEȘTI BUSINESS HUB – PROSANT”, cofinanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.
Proiectul are ca obiectiv  consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor în domenii competitive identificate în Strategia Naționala de Competitivitate și Planurile de Dezvoltare Regională, dar și la dezvoltarea economică în România pe termen scurt și mediu, soluție care să permită depășirea obstacolului de a valorifica un potențial competitiv recunoscut pe piață. Proiectul va fi imlementat în Str. Frații Golești nr. 6
Rezultatele așteptate la finalul perioadei de implementare:
1. Înființarea unui incubator de afaceri în Județul Argeș:
• a. Construcția și amenajarea incubatorului de afaceri;
• b. Dotarea cu active corporale
• c. Dotarea cu active necorporale
2.  Sprijinirea unui nr. de 16 de rezidenți.

Cătălin Nicolau, manager Valah Construct Grup: ”Într-adevăr, am câștigat, sperăm să putem începe cât mai curând. Încă nu se poate da Ordinul de Începere pentru lucrări, pentru că sunt ceva probleme de ordin tehnic nerezolvate, trebuie refăcută o expertiză.”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea