Trimis în judecată după ce a plătit pentru sex cu bani falși

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, la începutul lunii martie 2021, pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație de valori falsificate, înșelăciune și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În urma cercetărilor, s-a constatat că inculpatul a introdus în circuitul comercial mai multe bancnote false.

 

 

În perioada octombrie-decembrie 2020, bărbatul ar fi cumpărat mai multe telefoane mobile folosindu-se de bancnote de euro false. Nu mai puțin de trei persoane ar fi fost păcălite, în acest fel. S-a constatat că bărbatul a pus în circulație un număr foarte mare de bancnote false de 20, 50 și 100 euro, cu ocazia unor tranzacții comerciale, trei dintre acestea privind cumpărarea în schimbul unor hârtii fără valoare a unor telefoane mobile pentru care persoanele vătămate postaseră anunțuri de vânzare pe o platformă de internet. Se pare că inculpatul și-a luat și măsuri de precauție pentru a nu fi depistat ulterior de organele de anchetă. Acesta folosea cartele telefonice pre-pay dedicate  sau se deplasa la întâlnirile pentru plasarea bancnotelor cu un autovehicul care nu era înmatriculat pe numele său sau al membrilor familiei. De asemenea, inculpatul este acuzat că ar fi plătit, tot cu bani falși, prestațiile sexuale ale unei femei. În urma negocierii și ulterior plății pentru serviciile prestate de femeie, inculpatul i-ar fi dat o bancnotă falsă de 100 de euro. Văzând că a fost păcălită, aceasta a sunat la poliție.
În ianuarie 2021, a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care polițiștii au descoperit un pistol și mai multe cartușe. S-a constatat că inculpatul deținea fără drept o armă neletală și muniție, din categoria celor suspuse autorizării.
Inculpatul s-a împăcat cu trei dintre persoanele pe care le-a păcălit, fiind înlăturată, astfel, răspunderea penală în aceste cazuri. Nu același lucru s-a întâmplat și în cazul femeii care a fost plătită cu bani falși pentru a întreține relații sexuale, aceasta dorind să i se facă dreptate.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea