Inculpații din dosarul „Cheresteaua” au rămas cu buza umflată

# Judecătorii au respins cererea de strămutare a  judecării cauzei # Procesul de la Tribunalul Argeș se apropie de final

Lovitură pentru inculpații din dosarul „Cheresteaua”! Curtea de Apel Pitești le-a respins cererea de strămutare a judecării cauzei, solicitare care a venit după 78 de termene de judecată și cinci ani de procese. Opt dintre cei 16 inculpați, majoritatea membri ai familiei Andrei, au făcut cerere de strămutare a dosarului din județ. Pe 17 mai, instanța a decis, printr-o hotărâre definitivă, următoarele:

 

„Respinge cererea formulată de petenţii ANDREI ION, ANDREI DANIEL-IONUŢ, ANDREI LIVIU GHEORGHIŢĂ, DOBRINOIU ELENA, SC ANDRIS SRL, MATEI MARIA CĂTĂLINA, ANDREI GHEORGHE, ANDREI LIVIOARA, de ocupaţie administrator la S.C. IONI LIV FOREST S.R.L., având ca obiect strămutarea cauzei penale nr.1574/109/2016, aflate pe rolul Tribunalului Argeş, ca nefondată. Obligă pe fiecare petent la câte 100 lei, cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă”.
Procesul va fi reluat, la Tribunalul Argeș, pe 8 iunie.
Precizăm că dosarul numit „Cheresteaua” a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș în anul 2016. Procurorii argeșeni au arătat în rechizitoriu un adevărat măcel comis în pădurile din judeţ.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea