Pe 3 iunie, majoratul lui Piky - mascota SC Apă Canal 2000 SA

În data de 3 iunie 2021 se împlinesc 18 ani de când a apărut Piky, mascota SC Apă Canal 2000 SA Piteşti, marcă înregistrată la OSIM. Piky este un personaj simpatic, vesel şi pus pe fapte bune, de forma unei picături de apă, şi a dat numele programului educaţional pe care societatea îl desfăşoară din anul 2003 sub motto-ul: Apa înseamnă viaţă, preţuiţi-o şi nu o risipiţi!. Sub genericul „Majoratul lui Piky”, şcolile partenere sunt invitate să desfăşoare activităţi educaţionale despre apă şi mediul înconjurător, în săptămâna 31 mai – 4 iunie 2021, la libera lor alegere.

De ziua lui, Piky face cunoscut şi numele elevului câştigător al Marelui Premiu la concursul de videoclipuri „Apa pentru mine”, organizat de societatea Apă Canal 2000 pentru a marca Ziua Mondială a Apei – 22 martie 2021. Acesta este Dulică Vlad Gabriel, elev în clasa a V-a la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti. Videoclipul realizat de Vlad, intitulat „Respect apa”, poate fi vizualizat pe canalul de YouTube (https://youtube.com/watch?v=jZYG9zo910).
„Suntem de 18 ani împreună cu Piky pe drumul apei. Povestea continuă! Tuturor elevilor şi cadrelor didactice le dorim sănătate, să încheie anul şcolar cu bine şi să se bucure de vacanţa ce se apropie, iar elevilor care vor susţine examene le dorim mult succes!”, a transmis directorul general de la SC Apă Canal 2000 SA, Mihail Marinescu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea