CSM a delegat trei procurori în funcții importante la unități de Parchet din Argeș

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în ședința din 25 mai, delegarea mai multor procurori în funcții importante la nivelul unităților de Parchet din Argeș.  Astfel, procurorul Adrian Iana a fost delegat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Acesta a fost delegat, cu majoritate de voturi, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 02.06.2021.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, cu unanimitate de voturi, prelungirea delegării în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a lui Alin Stoica , procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 28.06.2021. Numirea a fost făcută tot pentru o perioadă de șase luni.
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a procurorului Camelia Maria Morăreanu, începând cu data de 07.06.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea