Raluca Turcan - de la pufoaică de 1600 de euro, la echipament moca, de la Dacia!

Şi n-a venit Raluca Turcan la Dacia? Ba a venit... Că Uzina de la Mioveni a devenit un fel de loc de pelerinaj pentru feţele luminate de la Centru. Dă bine să te pozezi cu Dacia, mai ales dacă te şi lauzi că faci ceva artificii şi salvezi industria. Aşa şi-a zis şi Turcan... Dar, în afară de poze, interviuri şi strângeri cordiale de mâini - NIMIC. Pe noi nu prea ne-a interesat ce-a promis ministrul la Dacia. Toţi fac la fel, deci nu ne facem iluzii, că suntem oameni în toată firea şi la noi nu mai merge cu acadele.
Dar s-o fi văzut pe Turcan cu ţoale de la brand-ul Dacia.

Ce bine îi stătea, ziceai că e vie! Ea, care se îmbracă numai de fiţă a primit gratis o uniformă de lucru. Dar cum n-a prestat nimic, s-a ales numai cu pozele. Ce bine i-ar fi stat cu o mătură în mână. Sau... La ce vrăji a făcut pe la Ministerul Muncii mergea şi o mătură între picioare.
Şi cum o priveam noi aşa ne-am amintit de geaca aia meseriaşă pe care a purtat-o Turcan prin luna martie. Nebuna aia de Dana Budeanu i-a zis pufoaică. Nuuu, nu lu’ Turcan i-a zis pufoaică, ci hainei. Ce piesă... Am auzit, tot de la Dănuţa, că geaca costa 1600 de euro. O nimica toată la banii noştri.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea