Zâmbete luminoase - cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

În ziua de 1 iunie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit unor copii proveniți din zone defavorizate ocazia de a beneficia de tratamente stomatologice gratuite. Astfel, o nouă etapă din proiectul social: Zâmbete luminoase, desfășurat de Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Eparhiei, a avut loc astăzi la o clinică stomatologică din municipiul Pitești, partener în această activitate.

 

În prezența și sub coordonarea părintelui consilier Diaconescu Andrei, mai mulți copii proveniți în special din mediul rural, au beneficiat de consultații și tratamente stomatologice oferite gratuit de o clinică din municipiul Pitești. Cadrele medicale au acordat toată atenția cuvenită acestor copii, iar la final, prin grija Sectorului social-filantropic, copiii au primit un kit de prevenție și câteva daruri cu folos duhovnicesc.
Proiectul social-filantropic ”Zâmbete luminoase” se desfășoară și în școlile argeșene.

Astfel sunt organizate frecvent cursuri de educație sanitară prin conlucrarea dintre reprezentanții acestei clinici medicale și preoții parohiilor din mediul rural. Preșcolarii și școlarii au astfel ocazia să afle din partea unui medic stomatolog cum să deprindă tehnica unui periaj corect.
Sectorul social-filantropic și de misiune al Eparhiei Argeșului și Muscelului urmează să includă în acest proiect și alte clinici stomatologice care doresc să ofere gratuit tratamente și consultații celor cu posibilități financiare reduse.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea