Avocat fals descoperit la Pitești

# Pe numele acestuia a fost redactată o plângere penală
Deși am ajuns spre jumătatea anului 2021, la Pitești încă apar surprize... cu avocați care nu sunt avocați. După cum se știe, există un UNBR.EU – ”Site-ul oficial al lui Bota Pompiliu, al Uniunii Naționale a Barourilor din România și a Sindicatului Independent al Juriștilor din România”. Site și uniune nerecunoscute de Uniunea Națională a Barourilor din România. La Pitești, numai ce s-a mai descoperit un astfel de avocat care, însă, a încasat deja o plângere penală.

Problema a fost ridicată la ultima ședință a Consiliului Baroului Argeș, din data de 17 mai a.c.
Andrei Nicolescu, prodecanul Baroului Argeș: ”Așa este, am descoperit un astfel de caz, persoanei i s-a făcut, deja, plângere penală. În primul rând, a fost vorba de o sesizare a unui coleg care l-a descoperit. Un client a fost la această persoană, care are un cont pe o rețea de socializare – unde scria clar că este avocat. În urma cercetărilor întreprinse am descoperit că încă există o entitate care se numește  UNBR.EU – un site care copiază pe cel al Uniunii Naționale a Barourilor din România, dar nu este cel real. Acolo, se susține că a existat un examen de admitere în profesie, sunt și niște liste care seamănă izbitor cu listele oficiale ale Uniunii. Persoana în cauză apare ca admisă pe acest tablou paralel al avocaților. Nu și pe listele noastre, adică pe cele oficiale și recunoscute.”
Pe numele respectiv a fost formulată o plângere penală care, probabil, a fost deja depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea