Concursuri, premii și concerte la Zilele orașului Topoloveni. 600 de ani de atestare documentară

# Pe 19 iunie, spectacol extraordinar al trupei rock TROOPER
Sărbătoare mare, la sfârșitul acestei săptămâni, în orașul Topoloveni. Localitatea împlinește 600 de ani de atestare documentară. Cu ocazia acestei sărbători, primarul Gheorghiță Boțârcă a pregătit o serie de evenimente inedite. Una dintre ele este lansarea volumului „Topoloveni-Argeș. Pași în timp”, o lucrare impresionantă, care relatează o trecere prin istoria localității.

 

Programul manifestărilor Zilelor Orașului Topoloveni este următorul:
- Joi, 17 iunie, de la ora 12.30 prin concursul „Tinere talente” – ediția I;
- Vineri, 18 iunie, ora 9.00 – „Colocviul bibliotecarilor la ceas aniversar”;
- Sâmbătă, 19 iunie, ora 9.30 – primirea invitaților la Primărie și organizarea  Paradei „600 de ani”. De la ora 10.00, la Casa de Cultură va fi prezentat un film documentar și se va lansa Monografia „Topoloveni – Argeș. Pași în timp”. Tot aici, vor fi decernate diplome pentru familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, fiind organizat și un spectacol inedit al Grupului vocal Haiducii Vlădicii, corul Pr. Ion Ionescu și taraful Clubul Copiilor. De la ora 16.00, la Târgul săptămânal va avea loc o paradă moto.

De asemenea, clasa de canto a Casei de Cultură, coordonată de profesoara Iulia Radu și copiii de la Casa de Cultură și de la Clubului Copiilor, coordonați de profesorii Ileana Florea și Marius Olteanu vor încânta publicul prezent prin dansuri și voie bună. La evenimente vor lua parte și ArCO Civic Orchestra, (dirijor Silviu Deaconescu, soliști Andra Bivol Costea și Costinel Mircea), precum și soliștii Centrului Cultural Județean Argeș – secția divertisment (Elena Niciu, Fabian Sanchez, Adina Sima, Gina Pavel). Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert al trupei rock TROOPER.
- Duminică, 20 iunie, la ora 9.00 are loc, la stadionul din localitate, competiția de fotbal „Cupa Topoloveni” – ediția I. De la ora 10.00, la târgul săptămânal, va fi organizat un superb spectacol folcloric. Vor participa Ansamblul Ciuleandra, Ana Maria Iorgulescu, Sebi David, soliști ai orchestrei Doina Argeșului, respectiv Costică Gagiu și taraful din Iancu Jianu.
- Pe 25 iunie, la Caa de Cultură Pr. Ion Ionescu, se va desfășura Festivalul Internațional de Muzică Corală D.G. Kiriac
- Pe 4 iulie – va avea loc a VI-a ediție a competiției de ciclism - „Summer Tour Topoloveni”.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea