Iohannis a făcut curăţenie pe malul Argeşului

# Coloana oficială se pare că a poluat mai mult decât a adunat președintele

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut curăţenie pe malul Argeşului. Bineînţeles, a scris toată presa şi s-a dat la televizor. Toată lumea l-a lăudat pe şeful statului, că ce spendoare de om e el, dacă s-a dat jos din scaunul pufos de la Cotroceni ca să-şi mai facă un pic de imagine. De fapt, Iohannis avea nevoie de un eveniment care să-l mai scoată de la naftalină. Cum prin ţară nu prea mai auzi decât COVID şi lupte politice, o campanie de ecologizare era tot ce trebuie pentru ca preşedintele să ne arate că mai prestează câte ceva pentru naţiune. După principiul: Dorele, fă-te că lucrezi!

„Am venit astăzi aici ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetățeni de-ai noștri care încă nu au înțeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi. Pe drumul încoace, probabil ați observat, peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului și cred că este momentul să o spunem foarte clar și apăsat. Trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi.”, a spus Iohannis.
Iar nouă, mai că ne venea să-l credem. Dar ne-am liniştim după ce ne-am amintit  activitatea preşedintelui care conduce România cu două viteze: încet şi foarte încet.
Îl doare inima de gunoaiele de pe malul Argeşului, dar nu-l impresionează gunoaiele din Guvern şi din Parlament, care iau decizii pentru ţară. Nu-i bai... La Cotroceni e cald şi bine până în 2024.
La scurt timp după ce preşedintele ţării a anunţat că va strânge gunoaie de pe albia râului Argeş, PSD a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care a criticat acţiunea lui Klaus Iohannis. Reprezentanţii PSD i-au sugerat preşedintelui să se ocupe de strângerea gunoaielor din sectorul 1, care se află într-o adevărată criză şi într-un scandal cu firmele de salubritate.
”Nu era mai simplu ca domnul Iohannis să meargă la strâns gunoaie aici aproape, în Sectorul 1, în loc să bată atâta cale până la râul Argeș?
Unde mai pui că pentru asta putea să se urce pe bicicletă, nu era nevoie să tureze motoarele diesel ale coloanei oficiale pentru „salvarea mediului”, se arată în mesajul transmis de PSD pe reţelele de socializare.
Noi zicem că e un lucru bun și că exemplul dat e mai mare decât noxele emise de Mercedesul prezidențial. În plus, poate pe lângă București nu s-a găsit gunoi…
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea