Sportivul paralimpic Ionuț Butoi va participa la o competiție în Cehia

# CJ Argeș  va susține financiar, cu 14.000 de lei, participarea sportivului la concurs

Consiliul Județean Argeș va finanța Asociația Voluntarilor Invictus, cu suma de 14.000 de lei.  Conducerea CJ Argeș a dat curs solicitării în vederea sprijinirii participării lui Claudiu Ionuț Butoi, sportiv paralimpic la disciplina „Tir cu arcul compound” și membru al echipei Asociației Voluntarilor Invictus, la concursul de calificare “Para-Archery World Ranking Tournament and Final Paralympic Qualification 2021” din Republica Cehă, competiție ce se va desfășura în periaoda 3-11 iulie.

Turneul este unul premergător Jocurilor Paralimpice de la Tokyo, care se vor desfășura în perioada 27 august – 3 septembrie.
Suma solicitată îi este necesară pentru achiziția de echipamente și materiale sportive pentru disciplina “Tir cu arcul compound”: săgeți, vârfuri săgeți, pene săgeți, pin-nok-uri, stabilizatoare, aparat de ochire, scop, declanșator, geantă arc, tolbă săgeți, dampere, greutăți etc.
Claudiu – Ionuț Butoi, membru al echipei Asociației Voluntarilor Invictus, este fost militar, rănit în teatrul de operații din Afganistan,. Ca sportiv paralimpic acesta a obținut numeroase premii și titluri sportive: o medalie aur și o medalie argint la „Jocurile Invictus” – Toronto, o medalie aur la „Jocurile Invictus” - Sydney, Campion național paralimpic în 2017, Recordman național paralimpic – Italia 2019. Sportivul argeșean este și component al lotului național.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea