Parchetul Curții de Apel Pitești are un nou procuror general

Consiliul Superior al Magistraturii a hotărât, în şedinţa din 22 iunie a Secţiei pentru procurori, delegarea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti pe magistratul Alin Stoica. Începând cu 1 iulie, acesta îl va înlocui în funcţie pe cunoscutul procuror Mihail Aldea, care şi-a dus cu succes la final cele două mandate de procuror general.

 

Procurorul general Mihail Aldea a câştigat concursul pentru ultimul mandat, de 3 ani, în ianuarie 2018.. După expirarea mandatului, acesta a primit o delegare pe 6 luni, care a expirat la sfârșitul lunii iunie. Săptămâna trecută, în şedinţa pentru procurori a fost analizată „propunerea de delegare în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului procuror Stoica Alin, delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la această unitate de parchet”, propunere votată în unanimitate.
Astfel, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât„ delegarea în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti a domnului procuror Stoica Alin delegat în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la această unitate de parchet, începând cu data de 01.07.2021, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.
De asemenea, de la aceeaşi dată va înceta delegarea procurorului Alin Stoica în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, funcţie care vă rămâne vacantă.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea