Un traficant de icre negre va fi judecat în Argeș

În august 2020, mai mulți bărbaţi din Mehedinţi au fost prinşi în flagrant delict, la un popas turistic din Argeş, în timp ce încercau să comercializeze ilegal icre de sturion. În urma cercetărilor, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești au trimis în judecată o singură persoană. A.G. este acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de pescuitul, deținerea, transportul, comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.

Parte civilă în cauză s-a constituit Agenția Națională de Pescuit și Acvacultură, cu suma de 95.500 lei.
Inculpatul este acuzat că, în data de 25.08.2020, în timp ce se afla la un popas turistic din Arges, a deținut si oferit spre vânzare  cantitatea de 22,625 kg produse obținute din sturioni – icre, fără a fi autorizat în acest sens și fără respectarea prevederilor legale în vigoare. S-a constatat că inculpatul a procurat în mod ilicit cantitatea de 22,625 kg de caviar de la o persoană necunoscută, tranzacția având loc în municipiul Drobeta Turnu Severin.
Inculpatul a fost trimis în judecată la sfârșitul lunii aprilie 2021. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea