Fost deputat de Argeş - acuzat într-un DOSAR GREU!

Se fac valuri la Bucureşti pe tema unui mare dosar de corupţie. În joc sunt nume grele cum ar fi fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fostul deputat de Argeş, Cristian Boureanu şi fostul ministru, Radu Berceanu. Audierile continuă pe 1 şi 7 iulie, în pofida faptului că magistraţii se află în vacanţă, potrivit Stiripesurse.ro.

Cristian Boureanu, fost deputat şi liderul PDL Argeş, dar şi vicepreşedintele partidului la nivel naţional, a ieşit de mulţi ani din lumina reflectoarelor. Acum se ocupă cu ceva afaceri şi nu mai deţine funcţii publice. În schimb, este chemat în instanţă ca să dea cu subsemnatul.
Cum spuneam, viaţa lui Boureanu nu e deloc liniştită. Fostul parlamentar este judecat într-un dosar de corupţie alături de Sebastian Vlădescu, pentru fapte legate de plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti – Constanţa.
Potrivit rechizitoriului, faptele s-au petrecut în perioada 2005-2017, iar Boureanu este acuzat de trafic de influenţă. La mijloc e o mită de un 1 milion de euro pe care ar fi primit-o Vlădescu.
Ştefan Butnaru

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea